Opbygning af træterrasse tilbydes

Få professionel hjælp til opbygning af træterrasse

Kunne du tænke dig at have muligheden for at træde fra din stue direkte ud i haven? Drømmer du om at have et sted i din have, hvor du kan sidde og slappe af i fred og ro, og som kan danne rammerne for en hyggelig grillaften med familien eller vennerne?

Hos PVEnterprise ApS tilbyder vi blandt andet professionel hjælp til opbygning af træterrasse for både private husejere, sommerhusejere og erhvervskunder. Vi er en lokal tømrer, der hovedsageligt arbejder i vores eget lokalområde omkring Frederiksværk, Hundested, Ølsted og omegn. Her er der særligt mange sommerhuse, men også en del helårshuse, og vi er gerne behjælpelige med at bygge en smuk og langtidsholdbar ny træterrasse. 

Vi tilbyder bl.a. også tagrenovering, tilbygninger og udskiftning af døre og vinduer.

​Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på opbygning af træterrasse varierer fra opgave til opgave, idet prisen afhænger af en række individuelle faktorer, ønsker og behov – herunder blandt andet:

  • ·​Hvor stor terrassen skal være
  • ·​Hvilke materialer vi skal bruge til opbygningen
  • ·​Hvilke terrassebrædder du ønsker
  • ·​Om du ønsker en hævet terrasse eller en terrasse i niveau
  • ·​Om vi skal bygge en tilhørende trappe, et gelænder eller lignende

Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på opbygning af træterrasse, når vi kender til dine individuelle ønsker og behov samt opgavens omfang. Hos os får du altid en billig pris i forhold til den høje kvalitet, du får til gengæld.​

Få rådgivning og vejledning om valg af materialer, form og design​

​Vi står naturligvis også gerne til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke terrassebrædder du skal vælge, hvordan terrassen skal se ud, eller hvilken form den skal have

Vi står naturligvis også gerne til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke terrassebrædder du skal vælge, hvordan terrassen skal se ud, eller hvilken form den skal have.​

​Tjek os ud på Facebook ➟

Vi tager også gerne imod feedback fra vores kunder, så vær velkommen til at efterlade en kommentar eller anmeldelse på vores Facebook-side.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

logo_header

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

PVEnterprise ApS

Enghjørnet 8

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 60 92 15

E-mail: philip@pventerprise.dk

CVR: 42738255

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket

Ring venligst kun indenfor angivet tid.