Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Skal taget renoveres eller udskiftes?

​Er dit tag utæt, og er det nødvendigt med en tagreparation, eller er du i tvivl om, hvorvidt en tagrenovering eller en tagudskiftning kan betale sig på nuværende tidspunkt? Uanset hvilken form for tagarbejde du skal have udført, så står vi hos PVEnterprise ApS til din rådighed.

Vi har stor erfaring og brede kompetencer som tømrer, og vi løser alle typer tagopgaver til fordelagtige priser. Vi varetager tagopgaver for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i vores eget lokalområde, herunder blandt andet i Ølsted, Hundested og Frederiksværk. 

Vi udfører bl.a. også opbygning af træterrasse, totalrenoveringer og tilbygninger.

Hvad koster et nyt tag?​

Hvis vi vurderer, at det rent økonomisk ikke kan betale sig for dig at renovere dit nuværende tag, typisk fordi det alligevel vil have en kort levetid tilbage, så kan løsningen være at investere i et nyt tag allerede nu. Det kan også være tilfældet, hvis dit nuværende tag blot har overskredet sin forventede levetid og trænger til at blive skiftet ud.

Hvor meget tagrenoveringen vil koste, er meget individuelt fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • ·​Om vi først skal fjerne det gamle tag
  • ·​Hvilken type tagmateriale du vælger til det nye tag
  • ·​Om vi også skal lægge et nyt undertag
  • ·​Hvor mange kvadratmeter taget er
  • ·​Om vi skal ændre på tagets form eller konstruktion​

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din tagrenovering

Et nyt tag er ikke en billig udgift, men det kan være nødvendigt. Ofte kan en tagrenovering dog forlænge det nuværende tags holdbarhed og således give mulighed for, at du har et par år, hvor du kan nå at spare op til det nye tag.

Uanset om du skal have foretaget en tagudskiftning eller en renovering af tag, eller om du skal have udført noget helt andet tagarbejde, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi udfører tagarbejde for private og erhverv i Hundested, Frederiksværk, Ølsted og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

​Tjek os ud på Facebook ➟

Vi tager også gerne imod feedback fra vores kunder, så vær velkommen til at efterlade en kommentar eller anmeldelse på vores Facebook-side.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

logo_header

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

PVEnterprise ApS

Enghjørnet 8

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 60 92 15

E-mail: philip@pventerprise.dk

CVR: 42738255

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket

Ring venligst kun indenfor angivet tid.